25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Niedermüller szerint az iskolában “teletömik a gyerekek fejét mindenféle nemzeti identitású tananyagokkal”

Lassan már ott tartunk, hogy annak van hírértéke, ha valamely balliberális politikus éppen nem tett nemzetellenes kijelentést. A “szivárványkoalíció”, abban is élen a DK-val és a Momentummal, mindent elkövet, hogy megemelje azt a bizonyos ingerküszöböt.

Niedermüller Pétert aligha kell olvasóinknak bemutatni, se családfa, se ideológia tekintetében. Az már önmagában sokat elmond társadalmunk erkölcsi állapotáról, hogy egy ilyen polgármester lehet a fővárosban. S miközben a szalonjobboldal rendre elhatárolódik mindenkitől, akit a balliberális sajtó célkeresztbe vesz, addig a balliberális oldal teljes mellszélességgel áll ki még a nyíltan fehérgyűlölő, magyarellenes tagjai mellett is.

Niedermüller természetesen nem valami nemzetellenes, globalista indíttatásból támadja az új magyar tantervet, ő csupán a “gyerekekért aggódik”. Elég ránézni erre a becsületes arcberendezésre, és nincs is okunk kételkedni benne. Mint fogalmaz:

Csak gondoljunk bele, teletömik [az általános iskolás gyerekek fejét] mindenféle “nemzeti indíttatású tananyagokkal”, akkor mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?

A videóból nem derül ki, hogy a “mindenféle nemzeti indíttatású” tananyag mégis hogyan befolyásolja egy dolgozó teljesítményét. Esetleg arra gondol az úriember, hogy ha öntudatos, büszke magyar hazafiként felnő egy generáció, azzal nem lehet akármit megtenni? Őket nem lehet éhbérért dolgoztatni, és ők kiállnak az igazukért? Ez valóban jogos félelem lehet a gyarmati helytartók számára, de ez esetben (sajnos) meg kell nyugtassam Niedermüllert, ugyanis a kormánypártnak is érdeke az olcsó, könnyen kihasználható munkás. Nem véletlen történt a szakszervezetek lezüllesztése és szétverése sem.

Persze, ettől függetlenül megértem, hogy az ő fajtája szívesebben látna LGBTQ érzékenyítést és toleranciapropagandát az iskolákban. Mondjuk, az általános iskolákban untig vetített holokausztfilmek már megkezdték a kollektív bűntudatkeltést, tehát nem tér el annyira az irány a 2010 előtti időktől, mint ahogy azt balliberálisék szeretnék elhitetni.

Irányi Dániel

További híreink

Az ősemberhez hasonlítják a 18. századi ukránokat az új történelemkönyvek

Varga Lilla

Milyen óvintézkedéseket tesz a kormány a koronavírus megelőzéséért?

Dunai Tibor

Orbán: Nincs nyitás, amíg nem javul a helyzet

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben