9.2 C
Budapest
2021. március 4., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Nigel Farage: a BLM bábként használja a feketéket (videó)

Nigel Farage a brit politika ismert alakja, a Brexit megálmodója egy rádió műsorban fejtette ki álláspontját a BLM-ről és a Coca-Cola legújabb kampányáról. 

Nigel Farage jelenleg a Reform UK párt vezetője, bár az LBC show-ban általában pártja említése nélkül szokott rendszeresen szerepelni.

A politikus úgy véli, a BLM mozgalom nem törődik a fekete érdekekkel, csupán bábként használja fel őket gazdasági és politikai érdekeinek érvényesítése oltárán. A műsorban szó esett arról is, hogy

a Premier League-ben szereplő Crystal Palace fekete csatára Wilfried Zaha besokallt és bejelentette, hogy többé nem térdel le a meccsek előtt.

Wilfried Zaha will no longer be taking the knee before games

 

Nigel említést tett a Coca-Cola try to be less white kampányáról is és reményét fejezte ki, hogy ez az őrület az óceán túloldalán marad és nem mérgezi meg Európát.

 

 

 

 

 

További híreink

Nem tudták belefojtani a szót a seriffbe, aki kimondta az igazságot a tüntetésekről

Szabó Norbert

Az iskolában támadt a 13 éves gyerekre egy büntetett előéletű “anyuka” Békéscsabán

Irányi Dániel

Soha többé

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben