5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Novák Katalin túrája Amerikában: 95 éves “túlélő” kitüntetése, majd közös kép az elnökkel

Találkozott egymással az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) Közgyűlésén Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke és Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke – büszkélkedett a Mandiner. 

A magyar államfő még Facebook-oldalán is megosztotta az amerikai elnökkel és feleségével, Jill Bidennel készült közös képüket.

Az ENSZ Közgyűlés margóján találkoztam Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok elnökével és feleségével, Jill Bidennel is – fogalmazott a magyar államfő.

Az nem derült ki, vajon szóba került-e, hogy mennyi közös van bennünk, elvégre mindkettejüket jobban érdekli szeptember 11, mint Észak-Erdély visszacsatolása.

Újabb kitüntetett szépkorú “túlélő”

Ha már Amerikában járt, Novák Katalin nem mulasztotta el felkeresni az igen jó egészségnek örvendő “holokauszttúlélőt”, a 95 éves Edith Eva Egert, akinek magas rangú állami kitüntetést is  adományozott.

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben