20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Országgyűlési gyakornoki programot indít a Mi Hazánk

Gyakornoki programot hirdet a frissen parlamentbe jutó Mi Hazánk frakciója egyetemisták részére – olvasható a párt felhívásában. 

A felvételt nyert fiatalok az Országgyűlés őszi ülésszaka során

megismerhetik a plenáris üléseket, a bizottsági és szakpolitikai munkát, de a Mi Hazánk központi kommunikációjának szervezésébe, végrehajtásába, illetve a jogalkotási munkákba is betekintést nyerhetnek.

A program 2022. október elejétől november végéig tart, és rugalmasságot biztosít: bármilyen szak bármilyen tagozata mellett beilleszthető a tanulmányi munkába. Jelentkezési határidő: szeptember 25.

A gyakornokoknak közös programokat is szerveznek, amelyek során az Országgyűlés különböző szerveinek működését is megismerhetik, de filmklubon és ifjúságpolitikai tartalmú beszélgetésen is részt vehetnek, és közös meccsnézést is szerveznek a párt országgyűlési képviselőikkel.

“A jelentkezést e-mailben kérjük benyújtani a [email protected] címre, melyhez önéletrajzot és egy, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet kérünk, amelyben megjelölitek, hogy mely szakterületekkel szeretnétek foglalkozni” – írja Dúró Dóra, az országgyűlés alelnöke.

További híreink

Az igazi nagyvárosi kacsák a zebrán kelnek át (videó)

Irányi Dániel

Óbudai lakásmaffia- gyanús körülmények között halnak meg, vagy gyengülnek le a nyugdíjasok

Faragó Dániel

Szabadalomra vár az első magyar koronavírus-specifikus lélegeztetőgép

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben