3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
KiemeltSport

Räikkönen nem bánta meg, hogy Hamiltonon viccelődött

Hidegen hagyja a „Jégembert”, hogy nem mindenki vette jó néven a Lewis Hamiltonon való élcelődését.

Mókás poszttal szúrt oda a címvédő Lewis Hamiltonnak Kimi Raikkönen a múlt héten. Az Instagramra két fotót tett föl, az egyiken a Mercedes versenyzőjét egy pizsamára emlékeztető szerelésben helyezte James Hunt mellé, a másikon ő maga volt látható. „Egy F1-es versenyző evolúciója. De nincs még veszve minden remény” – írta kissé gúnyosan.

Volt, aki csak megmosolyogta, mások egyenesen „megtapsolták” a 2007-es bajnokot, de sokan kritizálták is azért, hogy ki merészelte kezdeni a címvédőt – írja az m4sport.hu.

Räikkönent Szocsiban megkérdezték, mire fel a szurkálódása, és hogy mit szól az egészen megosztott reakciókhoz. „Az F1 más volt, amikor megérkeztem. Az utóbbi években ez volt” – állapította meg anélkül, hogy konkretizálta volna, milyen irányú változást tapasztalt. A posztjából ez úgyis kiderült…

Az, hogy véleményével nem aratott osztatlan sikert, nem különösebben foglalkoztatja. „Szerintem ma bármi képes feldühíteni az embereket, sajnos a világ ma már ilyen” – utalt arra, hogy sok mindent talán túl komolyan vesznek az emberek a kötelezően politikailag korrekt világban.

Hogy nem tetszik neki az irány, az nyilvánvaló, ugyanakkor egyértelművé tette, mindez nem fogja befolyásolni őt abban, marad-e a pizsamás irány felé elmozduló F1-ben. „Ennek semmi köze nem lesz ahhoz, mi történik velem jövőre. Tudjuk, hogyan megy ez az F1-ben, de nekem nincs gondom semmivel” – jelentette ki.

(Fotó: XPB)

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben