28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKiemeltSport

Rossi: “Ha mi úgy tudnánk teljesíteni a pályán, mint a szurkolók lelátón, akkor nem kapunk ki”

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi vállalja a felelősséget, amiért nem sikerült jó irányba változtatnia a csapat játékán a cserékkel, és 3–0-s vereséget szenvedtünk a portugáloktól, hiába álltunk helyt a 84. percig – írta a Nemzeti Sport.

Marco Rossi szerint a vereségben neki is szerepe volt, hiszen a cserék, amiket végrehajtott, nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

84. percig nem volt gond, de persze csalódottsággal tölt el, hogy a végén három gólt kaptunk. A játékban benne van, hogy gólt kapunk, de talpra kellett volna állnunk, nem szabadott volna kockáztatni.

– mondta a meccs után. Hozzátette:

Ha mi úgy tudnánk teljesíteni a pályán, mint a szurkolók lelátón, akkor nem kapunk ki, és általánosságban is előrébb tartanánk. De nem tudok haragudni a csapatra, mert a 84. percig jól játszottunk. Nem tudok olyat kérni a csapattól, amit ne próbálna megtenni. A második félidőben jobbak voltunk labdabirtoklásban, mint az elsőben. Az első gólig nagyon jó munkát végeztünk. Lehet három gól különbség a két csapat között, de nem az alapján, amit ma láttunk.

A cserék kapcsán elmondta,  Schäfert és Kleinheislert fáradtnak látta, ezért hozta le őket. Ha újra kezdhetné, lehet várna a cserékkel, de attól tart, a végeredményen ez se változtatna.

Megpróbáltam változtatni a meccsen a cserékkel, de nem sikerült, ami az én felelősségem

– ismételte önmagát Rossi.

A franciák elleni szombati találkozóra kitekintve azt mondta, most a legfontosabb a mentális és fizikai pihenés, “hogy azt a meccset is a lehető legjobb állapotban tudjuk elkezdeni”.

Fotó: NSO

 

További híreink

Moszkvában ismét megbírságolták a Google-t

Varga Lilla

“Még senkit sem öltetek meg? Azt mondtam neki, hogy szedjék össze magukat!”

Kemény János

A Mi Hazánk elintézte: a rendőrség kitiltotta a Pride-ot az Andrássyról

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben