19.4 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Szita Bence utolsó gyilkosa is elfoglalta helyét a pokolban

A mostohaanya, Polcz Erika 2017-ben halt meg mellrákban, miután lemondott a kemoterápiás kezelésről. Idén nyáron szintén daganatos betegségben halt meg a börtönben Bogdán József, a gyilkosság ügyében elítélt másik tettes.

A Blikk legfrissebb információja szerint most a börtönkórházban meghalt Kertész József, a harmadik elítélt is, egy szintén hosszan tartó, súlyos betegségben.

Szita Bencét 2012. október 29-én ölték meg Sántos külterületén, egy erdőben. Három gyilkosa később kiásta a holttestet, amit Toponár környékén rejtettek el újra. A 11 éves felsőmocsoládi fiút nevelőapja barátnője, Polcz Erika csalta el otthonról, majd két társával brutálisan megölték. A tetteseket a Pécsi Ítélőtábla tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

(Blikk, fotó: MTI)

További híreink

Pénzügyi nehézségei vannak? Vásároljon „szerencsezsidó” gyertyát!

Faragó Dániel

Egy DK-s szerint a Fidesz az MSZP-t segíti Szabolcs megyében

Faragó Dániel

Videón, ahogy egy férfi brutálisan megveri barátnőjét

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen