28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

“Tisztségéhez méltatlan viselkedés” miatt rendelték haza a bangkoki nagykövetet

A hvg.hu értesülései szerint ezzel indokolta a Külügyminisztérium Bus Szilveszter idő előtti és azonnali visszarendelését Bangkokból, nagyköveti posztjáról. Egyes informátorok ekkor már egy újabb Kaleta-ügyet vizionáltak.

A két ügy annyiban hasonlít egymásra, hogy ahogyan Kaleta Gábort Peruból, úgy Bust is látszólag előzetes figyelmeztetés nélkül, hirtelen rendelték haza. Utóbbi esetében azonban állítólag nem volt szó törvénysértésről.

“Vállalhatatlan életet élt kint”

– mondta a 168 órának egy diplomatatárs.

“Persze, mindenki tisztában volt a szexuális orientációjával, de hát kit érdekel ez. Azt viszont már nem lehetett tolerálni, hogy folyamatosan bulikba, orgiákra jár. Ő ott kint Magyarországot képviselte.”

Több forrás egybehangzóan megerősítette: a helyi hatóságok jelzésére léptek a magyarok. Végül a nagykövetség hírszerző tisztjének jelentése alapján rendelték vissza Bust az állomáshelyéről.

Tehát, azt mondhatjuk, nem még egy Kaleta, inkább egy újabb Szájer került elő a “nemzeti-konzervatív-keresztény” Fideszből.

Fotó: MTI / Máthé Zoltán

További híreink

Lopott idő- komolyat villantott Habony Árpád a toszkán habok között

Faragó Dániel

“Drámai influenzaszezon” vár ránk a tudósok szerint

Irányi Dániel

Lantos János: komoly kritikánk van a kormánnyal szemben a Pride kapcsán (VIDEÓ)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben