7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Tovább provokál a Flying Tiger

A kormány jóváhagyásával provokál a Flying Tiger nevű dán bolthálózat, természetesen a felvilágosultság és a progresszió jegyében. 

Kecskemétet sem kerüli el az agresszív deviáns propaganda, hiszen az üzletek újranyitása után új termékekkel melengette meg az alföldi város lakóinak szívét a Flying Tiger. Van itt habférfi, néger Jézus, azonos nemű papás-papás kirakó, queer matrjoska baba és minden, ami modern.

Kecskemét arról híres, hogy fennállásának csaknem 660 éve alatt szoros együttműködés alakult ki a különböző vallási felekezetek között. A város főterén egymás közvetlen szomszédságában található a református, az evangélikus, a katolikus és a görög katolikus templom is. Sőt! A főtéren még zsinagóga is van, igaz ezt a zsidó közösség nem tartja kósernek, mert a német katonák istállónak használták a háborúban, így nem funkcionál már. A városban megtalálható továbbá mormon, adventista és baptista felekezet is. Azért fontos ezt megemlíteni, mert ezek az egyházak aktív szereplői a város közéletének. Polgármestereket, alpolgármestereket és országgyűlési képviselőket is adnak.

Ezúttal viszont, (ahogy minden LMBTQ témában) csendben maradtak, hozzá kell tenni, hogy szokásukhoz híven. 

Nem jobb a helyzet a képviselők esetében sem. A Fidesz helyi erős embere bújócskázik, a Momentum pedig kecskéket kerget.

A kecskeméti Mi Hazánk és a Mi Hazánk Ifjai molinót készítettek és csúcsidőszakban az említett bolt elé kifeszítették azt a plázában.

Elmondásuk szerint a közeljövőben számos más figyelemfelhívó flashmobot szerveznek, mert úgy vélik, hogy a csendes többség véleményével találkozik az álláspontjuk.

További híreink

Életfogytiglanit kér az ügyész a rablógyilkosokra

Joó György

“Miért van a zsidóknak nagy orruk”, kérdezte az Index

Dunai Tibor

Erdélyben is megjelent a koronavírus

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben