2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Sport

Tragédia: meghalt Abdulmanap Nurmagomedov

Elhunyt Khabib Nurmagomedov édesapja, a legendás MMA edző, Abdulmanap Nurmagomedov, a Covid-19 vírussal szembeni hosszú küzdelem során – számol be a tragikus hírről a totaldamage.hu.

Abdulmanap májusban stroke-ot kapot, azt követően átesett egy szívműtéten. Régóta a kórház intenzív osztályán feküdt. Noha felébredt a mesterséges kómából, és sikeresen legyőzte a koronavírust, azonban annak szövődményei miatt állapota kritikus maradt, ráadásul a veséjét is károsította a Covid-19.

Az 57 évesen elhunyt Abdulmanap nem csak Khabib édesapja, de egyben az egyik edzője is volt.

Khabib szívszorító helyzetbe került: a UFC könnyűsúlyú bajnokának most – életében először – az édesapja segítsége nélkül kell felkészülnie egy MMA mérkőzésre. Ellenfele Justin Gaethje (22-2) lesz, a mérkőzést szeptember 19-ére tűzte ki a UFC, de ez a tragédia könnyen keresztülhúzhat minden számítást.

(Fotó: totalmadage.hu)

További híreink

Svájcban megszavazták az azonos neműek “házasságát”

Irányi Dániel

Afrikai országok kivizsgáltatnák az amerikai “szisztematikus rasszizmust”

Szabó Norbert

“Véget ért a száz év magyar magány”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen