21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Külföld

Váltig állítja egy nő, hogy a szél ejtette teherbe

Egy indonéz nő azt állítja, hogy a széllökés ejtette teherbe.

Elmondása szerint 15 perccel a szellő után már meg is kezdődtek a fájásai, egy óra múlva pedig egy kislánynak adott életet.

A 25 éves Siti Zainah a múlt héten adott életet a kislányának a Nyugat-Jávához tartozó Cianjur városában.

A helyi médiának a nő azt mondta, a nappaliban volt, arccal lefelé feküdt az ágyon, amikor érezte, hogy a szellő behatol a vaginájába.

Elmondása szerint alig 15 perccel ezt követően máris elkezdődtek nála a fájások, amik annyira erőteljesek lettek, hogy kénytelenek voltak sürgősen kórházba menni, ahol aztán megszülte kislányát. A szülés rendben lezajlott, a gyermek és az anyja is jól voltak a procedúra után.

A nő fura várandósságának híre hamar elterjedt a városban, még a város előljárói is meglátogatták Sitit a részletek után érdeklődve, és a média is azonnal tele lett Siti történetével, aki a mai napig ragaszkodik az általa elmondottakhoz. Mindezek miatt a rendőrség is nyomozásba kezdett, már a terepszemlét is megtartották a nő házában. Közleményük szerint a céljuk az, hogy a végére járjanak, mi az igazság a történetben, és legfőképp az, hogy elejét vegyék az egyre vadabb pletykék elterjedésének, írja a 24.hu

 

 

(fotó:nuus.hu)

 

További híreink

Halálesethez vezetett a Jansen vakcinája- felfüggesztették a használatát

Faragó Dániel

Háromezer alkalmazottját rúgja ki a Ryanair

Dunai Tibor

Amerika-szakértő: a tüntetőkre rátelepedett egy erőszakos, politikai indíttatású mozgalom

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen