14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Viccelt vele a benzinkúton, de nem találta viccesnek, így megölte

Egy ütéssel leütötte a vele szemben viccelődő férfit.

Az ittas állapotban lévő gyanúsított és egy ismerőse 2019. október 20. napján 00 óra 30 perc körüli időben Tatabánya egyik töltőállomásán tankoltak, majd bementek a töltőállomás shop részlegébe. A shopban ekkor megjelent az ittas állapotban lévő sértett, aki viccesen azt kérdezte a gyanúsítottól, hogy „Tele a tank?”. A gyanúsított ezen a kérdésen feldühödött és váratlanul, egy alkalommal, ököllel a bal állán megütötte a sértettet, aki az ütés következtében hanyatt esett és fejét a járólapba verte. A sértettet kórházba szállították, azonban az életmentő műtét ellenére, 2019. november 08-án elhalálozott. A sértett halála koponyatörés, agyzúzódás, agyvizenyő következtében állt be.

Az elkövetőt előzetes letartóztatását elrendelte az ügyészség, mert vele szemben megalapozottan feltehető volt, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúkat megfélemlítené, jogellenesen befolyásolná, valamint szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el. Valamint 2020. május 22. napjáig meghosszabbította.

További híreink

Antináci érzékenyítő programok a Borussia Dortmund szurkolóinál

Avar Álmos

Újabb támadás a kárpátaljai magyarság ellen az új ukrán közigazgatási törvény

Kiss Albert

Egymás öldöklésébe kezdtek a majmok, miután eltűntek az őket etető turisták (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben