0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKülföld

Videó Nápolyból: Afrikai bevándorló támadja meg a járókelőket

Tegnap délután egy afrikai bevándorló randalírozott a nápolyi utcákon, a helyi lakosok videót is készítettek róla.

Az esetről Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter is beszámolt a Facebook oldalán, az alábbiakat hozzáfűzve:

Ez az őrültség már hétköznapos jelenetnek számít Nápoly Vasto kerületében. Mindeközben a kormány pedig meg akar nyitni minden kikötőt. De az olasz emberek már tudják, hogyan “jutalmazzák meg” őket vasárnap Umbriában.

Umbria tartományban vasárnap tartják meg a regionális választást.

Az utóbbi hónapban ez már nem az első botrányos videó, ami bejárta az olasz médiát. Több alkalommal is minden ok nélkül bántalmaztak olasz nőket és egyszerű járókelőket a bevándorlók.

Szeptember 9-én az észak-olasz Lecco vasútállomása aluljárójában lökött le a lépcsőn a földre egy 24 éves Togo-i migráns egy számára teljesen ismeretlen 18 éves olasz diáklányt. Majd tovább haladva egy 56 éves nő arcába vágott bele ököllel. A nő azon nyomban elterült a földön, annyira erős volt az ütés.

Még aznap a reggeli órákban a közép-olasz Terracina utcáján verte meg minden ok nélkül egy házi őrizetből elszökött 26 éves marokkói migráns egy olasz nőt.

Szeptember 17-én pedig Torinóban vert meg egy 34 éves marokkói bevándorló egy 30 éves olasz lányt a város Barriere di Milano negyedében. A drog behatása alatt álló észak-afrikai férfi e kiérkező katonai rendőrökre is rátámadt, és csak elektromos sokkolóval tudták leállítani.

Valamint október 2-án, ahogy mi is beszámoltunk róla, az Arezzo-i vasútmegállóban ütött arcon egy járókelő nőt fényes nappal egy Maliból származó férfi.

Október 5-én egy afrikai bevándorló másfél óráig tartotta rettegésben az olaszországi Fermo belvárosát a Viale Trento mentén. Az esőben macsétával a kezében sikoltozott, csapkodott és fenyegette a járókelőket és az elhaladó autókat.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben