15.2 C
Budapest
2020. október 26., hétfő
Magyar Jelen
Vélemény

Fluor is nekiment a normalitásnak

A népszerű előadóművész a fenyegetők oldalára állt.

Ismert közéleti személyiségek akadtak ki a közösségi oldalaikon Dúró Dóra akciója miatt. Mint ismeretes, a Mi Hazánk elnökhelyettese a napokban ledarált egy mesekönyvet, ami az LMBTQ propagandát hivatott népszerűsíteni a gyerekek körében. Ezt követően többen is megfenyegették a négy gyermeket nevelő édesanyát.

Össztűz

Tatár Csilla, Lilu, Eke Angéla és Kulcsár Edina is elítélte Dúró Dóra és a Mi Hazánk kiállását. Az már önmagában elgondolkodásra ad okot, hogy a magyar nyilvánosság miért figyel ezekre a tét nélküli, érvénytelen celebekre.

Előhúzta a náci kártyát

“A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már.” Zárja gondolatait az előadóművész.

Apu vedd meg nekem a várost

A szebb napokat is megélt Flour mostanában egyre többet és egyre hangsúlyosabban nyilvánul meg politikai, közéleti kérdésekben, persze kivétel nélkül mindig a nemzetközi, liberális, instagram-kompatibilis álláspontot képviseli. Zenekara mostanában belső feszültségekkel terhelt, így nem is csoda, ha kikacsintgat a közélet irányába. Az biztos, hogy a járvány után a Wellhello zenekar Budapesten fog visszatérni a Parkban, ami minden évben előszeretettel biztosít helyet a Budapest Pride záró melegbulijának is. Ki tudja, talán látjuk még őket kampánydalt írni Karácsony Gergelynek. Mint két kicsi legó.

 

Kapcsolódó híreink

A Disney újabb homoszexuális családdal rukkolt elő

Kiss Albert

Adalékok a globalizmuskritikus diskurzushoz

Kemény János

Május kilencedike…

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben