3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
Környezetvédelem

Legjobb kezekben van a kegyetlenül fejbe lőtt kutyus

Ahogy korábban megírtuk, A Szurkolók az állatkínzás ellen elnevezésű csoport Facebookon tett közzé egy bejegyzést, mely szerint egy helyben „befolyásos férfi” lőtte fejbe a kutyát. 

A kutyus a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével  a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba szállították és mostantól a Noé Állatotthon Alapítvány védence – olvasható a magyarallatvedelem.hu oldalon.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány a Facebook oldalán adott hírt a védencükké vált kutyáról, aki jelenleg a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban gyógyul. A kutyus a Shot nevet kapta, érkezésekor alultáplált volt, tele volt bolhákkal és több kullancs is volt benne.

A lövés a füle tövénél hatolt a fejébe és a szemén keresztül távozott a sörétek nagy része.

A NOÉ által nyilvánosságra hozott röntgenfelvételen látszik, hogy bőven maradt még bent.

A kutya kapott tetanusz szérumot, fájdalomcsillapítókat és minden fontos életmentő gyógyszert.

A képen a következők lehetnek: kutya, , szöveg, amely így szól: „0 NOÉ NOÉalletttog állatotthon alapitvány noeallatotthon.hu”

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és kutya, , szöveg, amely így szól: „NOÉ állatotthon alapítvány noeallatotthon.hu”

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, kutya és szöveg

A képen a következők lehetnek: szöveg

(Fotók: facebook.com/Noé Állatotthon Alapítvány)

 

 

További híreink

Vasvillával döftek le egy hattyút Tihanyban

Irányi Dániel

Lelőtték Abe Shinzot, Japán korábbi miniszterelnökét

Irányi Dániel

Oltott és negatív tesztet produkáló orvosok csoportja fertőzödött meg a karácsonyi bulin

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben