11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Mihajlo Ulemek: “A nemzeti kisebbségek, de főleg a magyarok lesznek Szerbia végzete!”

Mihajlo Ulemek, az Arkan-féle Szerb Önkéntes Gárda volt “ezredese” és Miodrag Ulemek Legija hírhedt merénylő nagybátyja a jelek szerint minden alkalmat megragad, hogy fröcsögő gyűlölettel beszéljen a magyarokról.

A Fajter c. You Tube-csatornának nyilatkozva egyebek között kiemelte: “A szerbeket – az orosz testvéreken és részben a görögökön kívül – senki sem szereti, de csak a horvátok olyan buták, hogy nyíltan kimutassák a szerbek iránti türelmetlenséget.” – írja a Délhír.info.

Hozzáfűzte: 

“A szerb nép 70-80 százaléka becsületes, szorgalmas – és szép. Mi szép nép vagyunk, nőink és férfiaink kifejezetten szépek. A német nők 25 éves korig szépek, utána viszont lógni kezd a mellük, szeplősök, f…ra sem jók. Az olasz nők pedig mind gülüszeműek”

– így általánosított Ulemek, majd a folytatásban arra is kitért, hogy “a szerb nép mennyire tűrőképes, milyen csapásokat viselt el a történelem során, de mégis naiv maradt.”

“Minket szerbeket nem szeretnek sem a montenegróiak, sem a bosnyákok, azaz muzulmánok, sem a horvátok, sem a németek, sem az osztrákok. A magyarokról nem is beszélve.

Vučić Orbánról és a testvéri kapcsolatukról beszél. “Hagyjatok már békén ezekkel a magyarokkal!” – kelt ki magából a “szerb gárda ezredese”.

A cikk szerint sokadszor elmesélte kedvenc magyarellenes történetét, amely nagyjából arról szól, hogy az egyik adai ismerősének a lánya arra a kérdésére, hogy mit tanul, azt válaszolta: nem tudom (vagyis nem beszél szerbül). A lány apja a dühös Ulemeknek azt válaszolta, hogy gyermeke magyar, s mivel magyar iskolába jár, ezért nem látja okát annak, hogy szerbül beszéljen.

“Ada Szerbiához tartozott és tartozik. Az ilyen esetek megengedhetetlenek. Ha saját iskolát akarsz, fizesd meg, anyád p…”, üzente Ulemek az interjú során az adai magyar kislánynak és/vagy az édesapjának.

“A nemzeti kisebbségek lesznek a végzetünk. A Jasenovacról szóló filmünket sem a németek, sem az osztrákok, sem a magyarok nem dicsérik meg, akik a szerbeket jég alá dobták”

-hangsúlyozta az elhíresült soviniszta.

(A magyarságra is vonatkozó kijelentései a mellékelt videó kb. utolsó húsz percében hallhatók.)

(Fotó: You Tube/Balkan.info)

További híreink

Szerbiában a gyerekeknek is kötelezővé tették a maszk viselését

Szabó Norbert

Meghalt Göröcs János

Kemény János

A cigánycsuk lett az év madara 2021-ben

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben