4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-haza

Nyilatkozott a migránsok által zaklatott oroszlámosi magyar nő

Félnek a határ közelében fekvő, vajdasági települések lakói. A migránsok egyre agresszívabbak. Oroszlámoson rátámadtak egy virágárusra, fenyegették és fogdosták, néhány nappal korábban pedig Szabadkán egy járókelő nyakláncát tépték le. Tömegével lepték el a környéket a bevándorlók és minden létező eszközt bevetnek, hogy Magyarországra jussanak – tette közzé a Délhír.info.

Ahogy arról korábbi cikkünk is beszámolt, migránsok támadtak egy virágárusra a vajdasági Oroszlámoson. Fogdosták, lökdösték és tönkretették a termékeit. A történtekről készült videó felkerült a közösségi oldalra. Látszik, ahogy az egyik férfi odamegy az asztalhoz és minden ok nélkül leveri a krizantémokat, közben pedig fenyegetőzik.

Az eladó végül bemenekült az üzletbe és magára zárta az ajtót. Nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, de nem intézkedtek. Ki sem szálltak a kocsiból, hogy megfékezzék a félmeztelenül őrjöngő társaságot. Hátra tolattak és sietve távoztak. A bántalmazott nő az M1-nek azt mondta:

nagyon megijedt, az illegális bevándorlók ittasak és agresszívek voltak, egyszerűen nem tudott védekezni.

A hasonló atrocitások mindennaposak a településen. A helyiek félnek, azt mondják a migránsok folyamatosan „balhéznak”, lopnak, betörnek a házakba. Az illegális bevándorlók elhagyatott épületekben tanyáznak, több százan lehetnek. Azt mondják addig maradnak, amíg át nem jutnak a magyar határon – olvasható a Délhír.info hírportálon.

(Kép: delhir.info – Videó: youtube.com)

További híreink

A dél-tiroli minta alapján követel védelmet Kárpátaljának a Mi Hazánk

Kemény János

Elutasították Beke István szabadlábra helyezési kérését

Irányi Dániel

Gyertyagyújtással emlékeztek a Székely Autonómia Napján Székelyudvarhelyen

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben